Zijp activiteiten

Samen zingen

Op dinsdagochtend zingen we de liederen voor de komende viering. Iedereen is welkom en aanmelden is niet nodig.

We zingen van 10-12 uur. Welkom allemaal!

Locatie: Buurtfabriek, Peter van Anrooylaan 1 te Arnhem

Kosten:
€3,50 per keer
€30 per kwartaal of €100 per jaar

De schoonmaakgroep

De schoonmaakgroep van De Zijp zorgt elke maand voor een ruimte / vierplek, die schoon en opgeruimd is. We zijn met ongeveer 10 mensen. Per half jaar kom je 2 keer aan de beurt.

We poetsen –  stoffen, vegen, zuigen, dweilen en zwabberen – dat het een hartenlust is onder mooie pianoklanken. Tussendoor een pauze met iets te drinken en wat lekkers met de nodige verhalen bij een heerlijk zonnetje van alle kanten, wat ook nodig is in de winter.

Het werk is niet zwaar en duurt per keer niet langer dan 2 uur. Het is nu op maandagochtend  (10-12 uur) of donderdagmiddag (13.30-15.30 uur). Je leert elkaar een beetje kennen, steeds weer anderen. Het is een makkelijke en gezellige manier om bij te dragen aan en thuis te raken in De Zijp.

Als je een keer mee wilt doen met schoonmaken, dan kun je dat aan geven bij Ellen ( G.vrielink2@chello.nl ) of Renske (rensketinga@kpnmail.nl ) .

De Koffiegroep

Na de Zijpviering is er tijd voor ontmoeting en staat de koffie en thee voor u klaar. Hier kent u ons dan ook van: wij zijn een groep van ongeveer 10 personen en wij zorgen er bij toerbeurt voor dat er na de viering voor iedereen koffie en thee is. Ook bij bijzondere gelegenheden van De Zijp wordt er soms een beroep op ons gedaan, om te helpen met de catering.

We zoeken versterking!

De afgelopen tijd zijn enkelen van ons gestopt om diverse redenen. Daarom zijn we nu op zoek naar versterking. Vindt u het leuk om zo af en toe te helpen met het schenken van koffie en thee na afloop van de viering? En ook om daarna nog even te helpen afwassen en opruimen?

Stuur dan een mailtje naar info@dezijp.nl. Dan nemen we graag contact met u op.

Namens de koffiegroep, Erika de Groot en Jeannette ’t Hoen.

De tuingroep

In de zomerperiode gaat de tuingroep een keer per maand lekker buiten aan het werk, zodat de tuin van de kapel er netjes uit blijft zien.

We kunnen hier wel versterking bij gebruiken, dus wie zin heeft om regelmatig…of een enkele keer te komen helpen is welkom!

Even een berichtje aan info@dezijp om te vernemen op welke dag de volgende tuindag zal zijn.