Nicoline KrassenburgNicoline Krassenburg, dirigenteMarianne RatajskiMarianne Ratajski, pianiste
Sinds 5 jaar speel ik tijdens de repetities en de vieringen van de Zijp.
Dat doe ik met heel veel plezier. Er heerst een warme, vriendschappelijke sfeer en de samenwerking met Elin is fijn. Het is ook prettig te weten, dat Mark er is, zodat de taken verdeeld kunnen worden. Ik speel ook nog piano bij andere koren en ik begeleid zangers . Daarnaast is het heerlijk om kamermuziek te spelen met violisten en cellisten en andere musici. Omdat ik ook nog 20 uur als logopediste in het Speciaal Basis Onderwijs in Nijmegen werk en regelmatig op mijn kleinkinderen pas, heb ik een vol bestaan. Ik hoop nog lang bij het koor van de Zijp te kunnen blijven spelen.

Mark WalterMark Walter, pianist
Sinds eind 2013 ben ik betrokken geraakt bij De Zijp. Ik studeer aan het conservatorium in Utrecht, maar heb al vroeg in mijn leven kennis gemaakt met de Nederlandstalige muziek op teksten van Huub Oosterhuis. Vandaar dat bij De Zijp de begeleiding verzorgen iets is wat ik heel leuk vind maar wat me ook dichtbij staat. Ik zie uit naar dit jaar en de komende!Tina DraadjerTina Draadjer, violiste
Afgelopen jaar ben ik begonnen met het meespelen tijdens vieringen van de Zijp. Het is erg leuk om te doen en het is ook weer eens iets anders dan wat ik normaal doe (orkesten, kamermuziek etc.). Ik ben net begonnen met mijn studie aan het conservatorium van Amsterdam en heb dus ook nog een paar jaar te gaan. Ook ben ik veel bezig met kamermuziek, het is ontzettend leuk om met elkaar mooie muziek te maken. Het lijkt me leuk om nog een tijd betrokken te raken bij de vieringen van de Zijp, want ik vind het een mooi koor!